Casal Sant Miquel

Des de les Tres de Gràcia (Parròquies de Sant Miquel dels Sants, Mare de Déu de la Salut i Sant Carles Borromeo) volem convidar al teu/va fill/a al nostre casal d’estiu.

L’equip de catequistes de la parròquia, escoltant la demanda de vàries famílies, ens hem llençat a organitzar activitats parroquials d’estiu amb el nom de Casal Sant Miquel. Estem molt il·lusionats amb el projecte, que tirarem endavant seguint totes les mesures anti-COVID19.

Objectiu: Oferir un espai de lleure, divertit i educador alhora, a través del qual poder transmetre la fe als infants i joves, tot creant comunitat cristiana.

 • Duració: 3 setmanes, excloent dissabtes i diumenges
 • Dates: del 28 de juny al 16 de juliol.
 • Horari: de 9:00 a 17:00.
 • Edats: Infants nascuts del 2008 al 2014 (1er de primària a 2n d’ESO).
  • Grups: 6-7 anys / 8-10 anys / 10-13 anys
 • Preu: 70 € la primera setmana
  • El preu inclou 4 àpats, 2 samarretes i dos dies a un poliesportiu amb piscina.
  • A partir de la segona setmana el preu serà de 60 €.
  • En casos concrets es valorarà la possibilitat d’ajudes o beques per a les famílies.

INSCRIPCIONS. PASSOS :

1. SOL·LICITUD

Del 17 de maig al 18 de juny s’ha d’omplir PER INTERNET el següent formulari per a sol·licitar la plaça FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

2. NOTIFICACIÓ

En uns dies rebreu un e-mail notificant si la sol·licitud ha estat acceptada o no.

3. INSCRIPCIÓ

Un cop acceptada la sol·licitud se us indicarà al mateix correu electrònic que hagueu facilitat el mètode de pagament per a formalitzar la inscripció així com la documentació que s’ha de presentar.

4. RESTRICCIONS

Les mesures sanitàries per a prevenir els contagis ens obliguen a reduir el nombre de participants. Per tant, en cas d’excés de sol·licituds es donarà prioritat a aquells infants que hagin realitzat abans la seva inscripció o bé que participin actualment en les catequesis/Lifeteen de la parròquia.

+ INFO

Per a qualsevol dubte podeu contactar-nos a través de l’adreça de correu electrònic santmiquelcasal@gmail.com. Pregunta per la Nina o la Maria.

Es prega que no truqueu al telèfon de la parròquia ja que centralitzarem les consultes del casal en aquesta adreça. Moltes gràcies per fer-nos confiança ¡Fins aviat!

Publicado por parroquiesdegracia

Sant Miquel dels Sants, Sant Carles Borromeu, Mare de Deu de la salut. Tres parròquies al cor de Barcelona, Gràcia.