Infants

CATEQUESI I AMISTAT

Cada dos diumenges els petits de les parròquies (3-12 anys) es troben a Sant Miquel dels Sants per a fer catequesi. Cadascú amb un grup adient a la seva edat. El format és molt divertit! Jocs, metàfores, esmorzar, formació, cançons, pregària i missa familiar! Tot està pensat perquè els petits es trobin amb Jesús i es puguin preparar per a la primera comunió.

Per a més informació escriu-nos un correu: eldespatxdegracia@gmail.com

Silvia Pallàs

Catequista

Hola familia! Em dic Silvia i tinc 24 anys. Sóc catequista de nens de comunió a la parròquia de Sant Miquel, amb il·lusió (M’encanta).
M’agrada molt la fotografia i riure. Com deia un savi: «Riu i el món riurà amb tu, ronca i dormiràs sol». Per sort jo no ronco, O almenys això crec.

Benvinguts a tots! Amb ganes de conèixer-vos!

Lucía Carbó

Catequista

Hola a tots! Jo sóc la Lucía, catequista de comunió de Sant Miquel dels Sants.
Tinc 19 anys i estic estudiant Història de l’Art. Explicar als nens qui és Jesús és una de les meves passions, sobre tot si els puc ensenyar obres d’art que els ajudin a comprendre millor! A la catequesi cantem acompanyats per la guitarra, llegim la Bíblia i, de vegades, representem alguna paràbola fent teatre!
La Sílvia i jo esperem amb ganes conèixer tots els nens i acompanyar-los en el seu camí de preparació per a rebre Jesús Eucaristia. Us esperem amb il·lusió!